Před Vánocemi naposledy doma: proti Tatranu
12. prosince 2019

Před Vánocemi naposledy doma: proti Tatranu

Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na svůj poslední předvánoční zápas před svými fanoušky: v sobotu 14. prosince od 19.00 hodin nastoupí v Městské sportovní hale proti Tatranu Střešovice.

Mladá Boleslav narazí na soupeře, s jehož pomocí zvýšila náskok v čele Superligy florbalu na osm bodů. Střešovice v posledním kole doma porazily druhý Chodov, a protože Boleslav zvládla čtvrteční dopolední dohrávku na hřišti Bohemians (7:5), má na prvním místě osm bodů k dobru. 

Tatran v sobotu přijede bez své největší hvězdičky Filipa Langera, který na svém Instagramu oznámil, že ze zdravotních důvodů nejméně do Vánoc bude chybět na hřišti. I tak ale Střešovice mohou přivézt šest juniorských mistrů světa z květnového šampionátu v Kanadě (Havlas, Kreysa, Kříž, Sádlo, Sládeček, Švéda). Zápasy s Tatranem patří v Městské sportovní hale k nejnavštěvovanějším i nejatraktivnějším.

"V posledním předvánočním domácím utkání chceme fanouškům předvést kvalitní výkon a zvítězit, i když je samozřejmě jasné, že Tatran povzbudila výhra nad Chodovem. My musíme hrát opět koncentrovaně," řekl boleslavský trenér Petr Novotný.

Utkání bude určitě zajímavé pro útočníka Mikuláše Komárka, který se v průběhu podzimu přesunul do Mladé Boleslavi právě ze Střešovic. 

Hraje se v sobotu 14. prosince od 19.00 hodin v MSH Mladá Boleslav. Vstupenky na konkrétní místa si můžete zajistit on-line tady