Nový rok začne doma proti Black Angels a Vinohradům
1. ledna 2021

Nový rok začne doma proti Black Angels a Vinohradům

Začíná rok 2021, ale na nějaké dlouhé posilvestrovské rozkoukávání není čas. Livesport Superliga pokračuje víkendovým dvoukolem hned 2. a 3. ledna a pro Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav to bude třetí a čtvrtý zápas v jednom týdnu. V domácím prostředí vyzve Black Angels a TJ Sokol Královské Vinohrady (vždy od 17.00 hodin). Sledujte komentované videopřenosy.

Mladá Boleslav je v polovině své pomyslné štafety, kterou tento týden rozehrála. Dva zápasy už má za sebou, Českou Lípu doma zdolala 16:9, z Brna si odvezla vítězství 6:3 a v neúplné tabulce se posunula na třetí pozici. 

Boleslavské výkony měly stoupající tendenci a trenér Petr Novotný si přeje, aby tomu tak bylo i nadále: "Věřím, že navážeme na dobrý výkon z Brna a že i takhle krátce po Novém roce budou oba zápasy ve vysokém tempu."

S Black Angels se Boleslav utkala koncem listopadu a byl to ve Kbelích vskutku boj, protože hosté urvali tři body po přestřelce 9:8. 

S Vinohrady se tým se čtyřmi rybičkami na dresu utká poprvé v sezoně, připomeňme tak souboje z jarního nedohraného čtvrtfinále play-off, v němž Boleslav vedla 2:0 na zápasy po shodných domácích výhrách 13:3. 

Pakliže zkraje týdne se Boleslav mohla cítit nerozehraná, teď to bude ve srovnání se soupeři naopak. Black Angels hráli naposledy 20. prosince a před Vánocemi se loučili vítězstvím 7:6 v prodloužení nad Pardubicemi. Vinohrady o den dříve vyhrály 3:0 v Otrokovicích. 

Komentované videopřenosy z obou boleslavských utkání můžete sledovat na TV Český florbal či TVcom.cz. 

Při každém utkání můžete také soutěžit na sociálních sítích Bolky o poukaz na prémiové palivo MaxxMotion od OMV, partnera klubu pro mobilitu. Ve hře bude také voucher do pánského holičství Le Barber. 

Boleslavský program

Sobota 2. ledna, 17.00, MSH Mladá Boleslav (17. kolo)
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - Black Angels 
Textový on-line přenos / Videopřenos TVcom.cz

Neděle 3. ledna, 17.00, MSH Mladá Boleslav (18. kolo)
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - TJ Sokol Královské Vinohrady
Textový on-line přenos / Videopřenos TVcom.cz

Soupisky týmů

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav

Black Angels

TJ Sokol Královské Vinohrady

Facebook Český florbal | Instagram Český florbal