Play-off v Bolce začne 12. března. Na soupeře čekáme
2. března 2024

Play-off v Bolce začne 12. března. Na soupeře čekáme

Za chvíli je to tady - nejdůležitější část florbalové sezony. Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav půjde do play-off 2024 ze druhého místa po základní části Livesport Superligy. Přinášíme fanouškům odpovědi na nejdůležitější otázky.

Kdy začíná čtvrtfinále play-off? 

Bolka rozehraje vyřazovací část doma v úterý 12. března. Druhý čtvrtfinálový zápas se pak bude hrát hned o den později ve středu 13. března. Pokud si zápas nevybere některé některá z televizních společností, zápasy v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi budou začínat v 18.30 hodin. 

Chci vstupenky. Kde je seženu? 

Vstupenky jsou již v on-line prodeji na Ticketportalu. Na play-off platí také permanentky a členové klubu mohou využít klubové karty. Při nákupu vstupenky s předstihem on-line navíc ušetříte. Cena na čtvrtfinálový zápas v internetovém prodeji je 100 Kč, na pokladně v MSH Mladá Boleslav v den utkání 150 Kč. 

Kdy se Bolka dozví soupeře?

Nejprve se musí odehrát osmifinálové série Liberec - Vinohrady a Ostrava - Česká Lípa. Termíny osmifinále jsou úterý 5. března, čtvrtek 7. března a případně sobota 9. března. Vítězové těchto sérií doplní šest už jistých čtvrtfinalistů, kterými jsou Tatran, Boleslav, Vítkovice, Chodov, Sparta a Bohemians. Poté proběhne výběr soupeřů. Jako první si budou volit soupeře Střešovice a na výběr budou mít mezi Spartou, Bohemians a dvěma úspěšnými osmifinalisty. Jako druhá si pak bude vybírat Bolka. 

Kde sledovat přenosy? Budou zápasy Bolky na ČT sport nebo na novém kanálu SPORTY TV?

Plán televizních zápasů není předem pevně stanovený a záleží na aktuálních preferencích televizních společností. V tuto chvíli není žádný přenos boleslavského utkání v play-off definitivně potvrzen. Všechny zápasy Bolky ale můžete sledovat na ceskyflorbal.tv. Pokud nemáte dlouhodobé předplatné, můžete v play-off využít i nabídku zakoupit si přenos z konkrétního utkání za 70 Kč. 

Nová epizoda seriálu VE HŘE s Adamem Delongem