Ronald Gašparík pokračuje v Bolce
29. dubna 2024

Ronald Gašparík pokračuje v Bolce

Slovenský reprezentant Ronald Gašparík prodloužil s Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav smlouvu, která nově platí do konce ročníku 2026/2027. V uplynulé sezoně byl čtvrtým nejproduktivnějším hráčem Bolky v základní části (25+25).

Gašparík v červnu oslaví 24. narozeniny. Do Bolky přišel v závěru kalendářního roku 2022 a od té doby v novém angažmá stihl 57 zápasů včetně play-off s bilancí 39+39. 

„Ronalda jsme angažovali v průběhu sezony 22/23, jednalo se o souhru naší potřeby posílit kádr o produktivního a kreativního hráče před rozhodující fází ročníku po zraněních, která nás postihla, a Ronyho rozhodnutí využít po světovém šampionátu klauzuli ve smlouvě, která mu garantovala možnost odejít v daném období z jeho předchozího působiště. Rony neměl delší dobu kontakt s prostředím s velkými nároky na připravenost hráčů a byl to tedy trochu riskantní krok. Rony v Bolce rozkvetl, dosud jí odvedl velmi dobré služby, bavil fanoušky a obhájil si snadno místo v základní sestavě. I s ohledem na jeho další růstový potenciál jsme se dohodli na prodloužení naší spolupráce a podepsali novou smlouvu platnou až do konce sezony 2026/2027. Ronald začal pracovat v partnerské společnosti Techem a ukotvil svůj život ještě více v Mladé Boleslavi,“ řekl generální manažer Bolky Tomáš Pacák.