Vítkovice - Boleslav 5:6 pn., série se rozhodne v neděli doma
5. dubna 2024

Vítkovice - Boleslav 5:6 pn., série se rozhodne v neděli doma

Semifinálová série play-off Livesport Superligy se vrací do Mladé Boleslavi za vyrovnaného stavu 3:3 na zápasy. Boleslavský tým v pátek vyhrál ve Vítkovicích 6:5 po nájezdech a čeká ho rozuzlení série v rámci sedmého semifinále. V neděli 7. dubna se hraje v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi od 17.00 hodin, Vstupenky jsou v prodeji na Ticketportalu.

1 SC TEMPISH Vítkovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 5:6 po nájezdech (0:1, 3:3, 2:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 36. Šindler (Zubek), 37. Šmíd (Matejčík), 38. M. Gattnar (Fukala), 50. Matejčík (Šindler), 53. R. Gattnar (Šindler) - 9. Tomašík (Šebek), 24. Zakonov, 25. Gašparík, 29. Beneš (Suchánek), 45. Vařecha (Zakonov), 70. rozhodující nájezd Bína. Rozhodčí: Both, Černín, Vašíček. Vyloučení: 0:2. Využití: 1:0. Diváků: 652. Stav série: 3:3.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav: Bauer - Zakonov, Suchánek, Punčochář, Besta, Zoufalý, Gruber - Tokoš, Tomašík, Šebek - Delong, Beneš, Vařecha - Sládek, Gašparík, Bína.

Mladá Boleslav dokázala odvrátit mečbol Vítkovic a vyrovnat sérii na 3:3. O postupujícím do Superfinále se rozhodne v neděli v Mladé Boleslavi od 17:00.

První perioda byla v režii Bolky, která vedla zásluhou Tomašíka. 

Druhé dějství bylo hurikánem gólů, když prvně se Bolka probojovala do vedení 4:0, ale následně začaly stahovat Vítkovice. Před třetí třetinou byl stav 4:3 pro Mladou Boleslav. 

Třetí třetina byla nervózní z obou stran, jelikož prvně dostal Bolku do dvoubrankového trháku Vařecha. Vítkovice dokázaly srovnat skóre díky gólům Matejčíka a Rostislava Gattnara. Za vyrovnaného stavu 5:5 se šlo tedy do prodloužení.  

Drama vygradovalo v samostatných nájezdech, ve kterých rozhodl ve prospěch Bolky Jakub Bína. 

Sedmé utkání se hraje v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v neděli 7. dubna od 17:00 hodin. Neváhejte se zakoupením vstupenek a pořiďte si je přes Ticketportal.