Vary - Boleslav 2:15, poklidná výhra a v pondělí doma Tatran
15. prosince 2023

Vary - Boleslav 2:15, poklidná výhra a v pondělí doma Tatran

Bez větších problémů zvládl Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav páteční vystoupení v rámci 16. superligového kola v Karlových Varech. Boleslav zvítězila 15:2 a může upnout pozornost na mnohem náročnější pondělí, kdy přijede na její hřiště Tatran Střešovice. Hraje se od 17.00 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

FB Hurrican Karlovy Vary - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 2:15 (1:4, 0:5, 1:6)

Branky a nahrávky: 14. Klápa (Kún), 47. Korbel (Kún) - 5. Zoufalý (Sládek), 7. Punčochář (Besta), 12. Punčochář (Vařecha), 17. Besta (Delong), 21. Šebek (Punčochář), 33. Tokoš (Šebek), 38. Gapšarík, 39. Punčochář (Delong), 40. Gruber (Zoufalý), 41. Tomašík, 42. Punčochář (Besta), 43. Delong (Tomašík), 44. Bína (Sládek), 49. Beneš (Vařecha), 60. Tomašík (Feigl). Rozhodčí: Jelínek, Procházka. Vyloučení: 1:0. Využití: 0:1. Diváků: 152.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav: Bauer - Zakonov, Suchánek, Punčochář, Besta, Zoufalý, Gruber - Tokoš, Tomašík, Šebek - Delong, Beneš, Vařecha - Sládek, Gapšarík, Bína. 

Boleslav minulý víkend nehrála, protože její souboj s Tatranem má televizní termín v pondělí 18. prosince.

Odpočatý tým vyrazil do Karlových Varů, kde od začátku ovládl dění na hřišti. Už v sedmé minutě vedli hosté 2:0 po trefách Zoufalého a Punčocháře, kterému se střelecky obzvlášť dařilo. Před koncem druhé třetiny kompletoval hattrick a později vstřelil i čtvrtou branku, takže šlo o jeho střelecky nejvydařenější individuální výkon v nejvyšší soutěži. 

Už v závěru září se Boleslavi na svém hřišti proti západočeskému soupeři dařilo, což podtrhla výhra 12:4 a v Karlových Varech bylo její střelecké představení ještě výraznější. Nakonec zvítězila 15:2, ve třetí třetině vyběhli ze střídačky i junioři Bergman, Eliáš a Feigl. 

Kouč Naava tak mohl rozložit síly mezi víc hráčů, což se určitě hodí, protože následující program Bolky bude náročný. O pondělním domácím šlágru proti Tatranu už byla řeč a hned vzápětí ve středu Boleslav vyrazí do Prahy, kde ji čeká čtvrtfinále Poháru Českého florbalu proti Bohemians.